Workshop

Workshop Over hoe we samen gedrag veranderen Juni 2023

Weerstand, motivatie, overtuigingen: hoe werkt dat nu precies en wat kun je ermee doen? Maakt dit je ook nieuwsgierig? Meld je dan aan voor de online workshop in samenwerking met gedragsbureau Duwtje.

Aanmelden workshop 15 juni 2023

In 2,5 uur hoor je meer over hoe weerstand, motivatie en normen een rol spelen in ons dagelijkse gedrag. En vooral ook hoe we, als we dit weten, samen gedrag kunnen veranderen.

Tijdens de workshop, in samenwerking met Gedragsbureau Duwtje, worden tips gedeeld hoe je zorgmedewerkers een duwtje in de goede richting kan geven. Wat zijn die duwtjes? We zoomen in op de voor velen bekende uitdaging van ‘veilig mailen’.

Wacht niet te lang met beslissen, want het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol (maximaal 50 personen). Ben je er ook bij (online)? Klik hier om aan te melden.

Over Gedragsbureau Duwtje

Waarom doen mensen wat ze doen en hoe maken we dat makkelijker én leuker? De experts van Duwtje hebben een passie voor het stimuleren van gedrag dat voor mens en maatschappij belangrijk is. Dat doen zij aan de hand van gedragsanalyse, wetenschappelijk onderzoek, advies, creatieve concepten inclusief design en opleiding. Altijd in samenwerking met de mensen waar het om gaat, want zij hebben de echte wijsheid in huis.

Informatie:
  • Datum: 15 juni 2023
  • Tijd: 09:30
  • Eindtijd: 12:00
  • Duur: 2,5 uur
  • Locatie: Microsoft Teams