VOL
Masterclass

Masterclassreeks 2023

Staat informatieveiligheid hoog op de agenda? Wil je kennismaken én stappen zetten met een nieuwe aanpak die de focus legt op gedrag? Dan is dit je kans!

Inmiddels hebben we het maximaal aantal aanmeldingen bereikt, en zit de Masterclass 2023 vol. Wil je ook graag deelnemen aan de reeks die start op 11 mei a.s. dan noteren we graag jouw naam en e-mailadres op onze reservelijst. Geef jouw interesse aan en stuur ons een bericht, via info@informatieveiliggedragzorg.nl, en we houden je op de hoogte.

——

De jaarlijkse masterclassreeks is weer gepland. Doe je mee? Het enthousiaste team van gedrags- en informatieveiligheidsexperts zal opnieuw een groep begeleiden. Deelname is gratis. Wacht alleen niet te lang met beslissen, want het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol (maximaal 25 personen).

Gestructureerde aanpak en concrete handvatten

Met een gestructureerde aanpak werken we toe naar informatieveilig gedrag. Centraal staat de Wegwijzer (ontwikkeld in het programma Informatieveilig gedrag in de zorg), die gebaseerd is op werken met effectieve gedragsverandering. In zes sessies en een terugkomdag doorlopen we samen alle stappen uit deze aanpak, zoals het doen van een gedragsanalyse en het meten van het effect van de maatregelen die je inzet.

Je krijgt handvatten om risico’s rondom informatieveiligheid eens vanuit een ander perspectief en effectiever aan te pakken. Daarbij gaan we aan de slag met het aanleren van vaardigheden om de methode goed toe te passen. Na afloop ben je in staat om de werkwijze ook zelfstandig te gebruiken en op een gestructureerde manier aan de slag te gaan met diverse problemen in je organisatie.

Ook voor jou!

De masterclassreeks is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met informatieveiligheid in de zorg en op zoek is naar een gestructureerde aanpak om het informatieveilig gedrag van medewerkers te verbeteren. Bovendien werk je direct aan jouw eigen casus uit jouw zorgorganisatie. Cruciaal en fijn! Je werkt dus meteen aan je eigen project.

Hier kan ik iets mee!

Enkele reacties van deelnemers van een eerdere masterclassreeks:

“Het grootste winpunt: ik heb nu iets in handen waarmee ik naar de organisatie zelf toe kan. We gaan dit gebruiken, een echte onderbouwing i.p.v. het gevoel van we doen maar wat.”

“Met de wegwijzer is het goed te organiseren en voelt het niet meer alsof we op een eiland werken, maar samen. Waar iedereen vrolijk van wordt en graag een bijdrage aan levert.”

 

Op 11 mei start de nieuwe masterclassreeks, ben je er bij?

De masterclassreeks levert je veel waardevolle informatie op en vooral écht concrete handvatten.

Deelname aan de masterclassreeks is gratis. Maar eenmaal aangemeld, verwachten wij een actieve deelname aan de zes sessies. Je hebt tenslotte één van de 25 beschikbare plaatsen weten te bemachtigen. Daarnaast haal je er zelf het meeste uit door de complete reeks te volgen. De sessies worden verzorgd door ons team Informatieveilig gedrag in de zorg.

Data masterclassreeks 2023:

 • 11 mei van 09.30 – 17.00 uur: Sessie 1 + 2 Kick-off op locatie (omgeving Utrecht)
 • 25 mei van 09.00-13.00 uur: Sessie 3 Online via Microsoft Teams
 • 22 juni van 09.00-13.00 uur: Sessie 4 Online via Microsoft Teams
 • 14 september van 09.00-13.00 uur: Sessie 5 Online via Microsoft Teams
 • 19 oktober van 09.30-13.00 uur: Sessie 6 Afsluiting op locatie (omgeving Utrecht)
 • Bovendien moet je rekening houden met een tijdsinvestering van gemiddeld drie uur na elke sessie voor het zelfstandig uitvoeren van enkele acties in jouw organisatie.

Vragen over deelname aan de masterclassreeks 2023? Stuur ons een e-mail en wij nemen snel contact met je op. Ons e-mailadres is info@informatieveiliggedragzorg.nl

Om direct aan te melden, klik je hier.

 

“De belangrijkste eyeopener na het volgen van de masterclass is de combinatie van het klein houden, maar tegelijk groot maken: meer mensen betrekken.”

“Het team vergroten zal niet makkelijk zijn, maar aan de andere kant is het ook een kwestie van doen. Het als de nieuwe norm gaan zien. Dat is belangrijk om vast te houden.”

Informatie:
 • Datum: 11 mei 2023
 • Tijd: 09:30
 • Eindtijd: 17:00
 • Duur: 7,5 uur
 • Locatie: Utrecht
Wat levert deelname je op?
1516519326350-1

Inspiratie!

Je ontmoet vakcollega’s en experts en ontdekt dat je worstelt met vergelijkbare complexe vraagstukken.

1516519326350-1-2

Goede werksfeer

Je werkt in een vertrouwde omgeving aan jouw informatieveiligheidsvraagstuk en krijgt persoonlijke begeleiding, daardoor kan je de diepte in gaan.

1516519326350-1-1

Aantoonbaar effectief

Met de nieuwe kennis en vaardigheden maak je stappen in het bewerkstelligen van informatieveiligheid binnen jouw organisatie en weet je of dat wat je doet ook effect heeft.