VOL
Masterclass

Masterclassreeks 2022

Staat informatieveiligheid hoog op de agenda? Wil je kennismaken én stappen zetten met een nieuwe aanpak die de focus legt op gedrag? Dan is dit je kans! Helaas is onze masterclassreeks op dit moment vol. Wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mailtje naar info@informatieveiliggedragzorg.nl.

Na een succesvolle lancering afgelopen zomer van de eerste masterclassreeks mag het enthousiaste team van gedrags- en informatieveiligheidsexperts opnieuw een groep begeleiden. Deelname is gratis. Wacht alleen niet te lang met beslissen, want het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol (maximaal 30 personen).

Gestructureerde aanpak en concrete handvatten

Centraal staat de Wegwijzer, ontwikkeld in het project Informatieveilig gedrag in de zorg. In vijf sessies en een terugkomdag doorlopen we samen alle stappen uit de Wegwijzer, zoals het doen van een gedragsanalyse en het meten van het effect van de maatregelen die je inzet.

Je krijgt handvatten om risico’s rondom informatieveiligheid eens vanuit een ander perspectief en effectiever aan te pakken. Daarbij gaan we aan de slag met het aanleren van vaardigheden om de methode goed toe te passen. Na afloop ben je in staat om de werkwijze ook zelfstandig te gebruiken en op een gestructureerde manier aan de slag te gaan met diverse problemen in je organisatie.

Ook voor jou

De masterclassreeks is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met informatieveiligheid in de zorg en op zoek is naar een gestructureerde aanpak om het informatieveilig gedrag van medewerkers te verbeteren.

 

Hier kan ik iets mee!

Enkele reacties van deelnemers aan de eerste masterclassreeks (2021):

“Het grootste winpunt: ik heb nu iets in handen waarmee ik naar de organisatie zelf toe kan. We gaan dit gebruiken, een echte onderbouwing i.p.v. het gevoel van we doen maar wat.” 

“Met de wegwijzer is het goed te organiseren en voelt het niet meer alsof we op een eiland werken, maar samen. Waar iedereen vrolijk van wordt en graag een bijdrage aan levert.” 

Doe je ook mee? Lees dan onze voorwaarden:

 • De masterclassreeks levert je veel waardevolle informatie op en vooral écht concrete handvatten. Deelname aan de masterclassreeks is gratis.
 • Maar eenmaal aangemeld, verwachten wij een actieve deelname aan de vijf sessies. Je hebt tenslotte één van de 30 beschikbare plaatsen weten te bemachtigen. Daarnaast haal je er zelf het meeste uit door de complete reeks te volgen.
 • De sessies worden verzorgd door ons team Informatieveilig gedrag in de zorg.
 • Data masterclassreeks 2022:
  Op locatie: 7 september van 09.00 – 17.00 uur, The Green House in Utrecht
  Online: 21 september, 19 oktober, 9 november en 7 december van 09.00-13.00 uur
 • Bovendien moet je rekening houden met een tijdsinvestering van gemiddeld drie uur na elke sessie voor het zelfstandig uitvoeren van enkele acties in jouw organisatie.
 • Helaas is op dit moment de masterclass vol. Wil je op de wachtlijst? Stuur dan een mail naar info@informatieveiliggedragzorg.nl
 • Vragen over deelname aan de masterclassreeks 2022? Stuur ons een e-mail info@informatieveiliggedragzorg.nl en wij nemen snel contact met je op.

 

“De belangrijkste eyeopener na het volgen van de masterclass is de combinatie van het klein houden, maar tegelijk groot maken: meer mensen betrekken.” “Het team vergroten zal niet makkelijk zijn, maar aan de andere kant is het ook een kwestie van doen. Het als de nieuwe norm gaan zien. Dat is belangrijk om vast te houden.” (deelnemer masterclass 2021)

 

Informatie:
 • Datum: 7 september 2022
 • Tijd: 09:00
 • Eindtijd: 17:00
 • Duur: 8 uur
 • Locatie: Utrecht
Wat levert deelname je op?
1516519326350-1

Inspiratie!

Je ontmoet vakcollega’s en experts en ontdekt dat je worstelt met vergelijkbare complexe vraagstukken.

1516519326350-1-2

Goede werksfeer

Je werkt in een vertrouwde omgeving aan jouw informatieveiligheidsvraagstuk en krijgt persoonlijke begeleiding, daardoor kan je de diepte in gaan.

1516519326350-1-1

Aantoonbaar effectief

Met de nieuwe kennis en vaardigheden maak je stappen in het bewerkstelligen van informatieveiligheid binnen jouw organisatie en weet je of dat wat je doet ook effect heeft.