De maand van de digitale fitheid

Voor informatieveilig gedrag is digitale fitheid van belang. Wist je dat maart de maand van de digitale fitheid is? Digivaardig in de zorg organiseert de Digifit challenge, waarin je leuke opdrachten ontvangt om nóg digitaal fitter te worden. 

Wat is de Maand van de Digitale Fitheid? In de maand maart wordt extra aandacht gegeven aan digitaal fit worden én blijven. Op de website maandvandedigitalefitheid.nl vind je een meer uitgebreide uitleg over wat ‘digitale fitheid’ inhoudt én wat je in deze maand kan verwachten. Als je het mentale welzijn, de ontwikkeling, en het werkplezier van kenniswerkers serieus wil nemen, en tegelijk aan slagkracht en innovatie wil werken ontkom je niet aan digitale fitheid.

Digivaardig in de zorg | Digifit Challenge

Zo doe je mee aan de Digifit Challenge

Digivaardig in de zorg organiseert tijdens deze maand de Digifit challenge! Op een laagdrempelige manier kan je zelf én ook je team meedoen aan leuke opdrachten om digitaal fitter te worden. Jij bepaalt hoeveel tijd je erin steekt, maar fitter worden achter de pc dat wilt toch iedereen! We zijn benieuwd of je de challenge op gebied van informatieveilig gedrag herkent. Aanmelden gaat gemakkelijk via de website: digivaardigindezorg.nl/event/digifit-challenge. Vervolgens ontvang je de challenges via e-mail.